Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
tommashviid.com, J. Skjoldborgsvej 5, 7400 Herning,Cvr. Nr: 27905668 
 
Bestilling
Bestilling af billeder foregår på fotosalg.tommashviid.com.  Billeder salg fra Prinsenogfeen (drevet og eget af tommashviid.com) sker via login med den adgangkode, som bliver tilsendt. Der genereres en unik adgangskode til hver forældre, der har fået taget billeder af sit barn gennem Prinsenogfeen.


Betaling
På fotosalg.tommashviid.com kan der betales med Dankort. Beløbet bliver første trukket på kortholderens konto, når varen (bestilte billeder) afsendes. 
Der stilles store krav til handel med betalingskort på nettet, så du kan være tryg ved at sikkerheden er i orden.

tommashviid.com  bruger en PBS-autoriseret betalingsservice (www.epay.dk), som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. tommashviid.com er således på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkort-informationer, idet selve transaktionen håndteres af Epay, hvor al information om dit kreditkort er krypteret (efter SSL-standarden hvilket bekræftes ved at der er en "hængelås" i din browser). Du løber derfor ingen risiko for at dine informationer bliver misbrugt eller stjæles.

Kvittering 
Ved betaling med betalingskort på fotosalg.tommashviid.com sendes der umiddelbart efter gennemført køb en kvittering til din e-mail adresse med oplysninger om bestillingen.¨Hvis kunden ikke modtager en kvittering er det kundens ansvar at kontakte tommashviid.com for at sikre at betaling er gennemført.

Levering 
Leveringstid for billeder er op til 21 dage efter endt bestillings periode. 

Sikkerhed
Billeder for Prinsenogfeen ligger på et lukket forum – således at det udelukkende er forældrene, som har adgang til at se/bestille billederne af sit barn. Der logges ind via den tilsendte  adgangskode, som er unik for hver barn/forældre.

Fortrydelsesfrist
Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget dine billeder. Når billederne returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt billederne returneres i samme stand, som da du modtog den. Ved returnering bedes du vedlægge faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres - samt bank registreringsnummer og kontonummer hvorpå pengene ønskes indsat.

Billederne sendes forsvarligt til tommashviid.com på adressen: tommashviid.com, J. Skjoldborgs vej 5, 7400 Herning.

Reklamationsret
Kunden skal umiddelbart efter varens modtagelse kontrollere, at antal og vare stemmer overens med det bestilte. Ved uoverenstemmelse kontaktes Prinsenogfeen. Konstateres der senere mangler eller fejl ved varen, som ikke kunne konstateres ved varens modtagelse, skal Prinsenogfeen umiddelbart informeres med henblik på aftale om returnering og ombytning eller kreditering. Dette skal ske senest 2 måneder efter modtagelse af billederne. Reklamationsretten følger lovgivningen. 
Hvis du ønsker at reklamere over en vare bedes varen, kopi af faktura samt en beskrivelse af fejlen fremsendes til Prinsenogfeen.

PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER OG REGISTRERING AF DATA I FORBINDELSE MED E-HANDEL
Når du handler via fotosalg.tommashviid.com, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

tommashviid.com opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Ophavsret
tommashviid.com  har den fulde ejendomsret til alle billederne i gallerierne på siden. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk
Som bruger af fotosalg.tommashviid.com accepterer du ikke at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside eller dens indhold uden forudgående tilladelse fra tommashviid.com.

Prinsenogfeen forbeholder sig retten til at lægge billederne i arkiv

Alle oplyste priser er inklusiv moms

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG FORCE MAJEURE.

tommashviid.com - J. Skjoldborgs vej 5- dk-7400 Herning - TLF: 5092 6271